تبلیغات
مدل لباس,ارایش و جدیدترین فشنها - 10 نکته درباره نظم دادن به آشپزخانه
شنبه 27 شهریور 1389

10 نکته درباره نظم دادن به آشپزخانه

   نوشته شده توسط: مدل ایرونی    نوع مطلب :لوازم خانگی ،دکوراسیون منزل ،


اشپزخانه جایی است که یک خانم خانه‌دار بیشترین زمانش را آنجا می‌گذراند. حالا حسابش را بکنید که همان خانم برای پیداکردن قاشق و چنگال یک مدل مجبور شود کل کشوهای کابینت را بیرون بریزد یا با چاقو دستش را ببرد تا مثلا دربازکن را از ته کشو بکشد بیرون. این استرس و عصبانیت ممکن است تمام روز او را خراب می‌کند و محیط شلوغ آشپزخانه، ممکن است رغبت آشپزی را از او بگیرد. چاره، نظم دادن به آشپزخانه است...
اگر نمی‌دانید از کجا شروع کنید، با این 10 توصیه شروع کنید:

- وارد آشپزخانه شوید و تمام مواد خوراکی، ادویه‌ها و داروهای تاریخ گذشته را دور بریزید.

- تمام لوازم داخل کابینت‌ها و کشوها را خالی کنید، سپس با مقداری آب ولرم و کمی پودر صابون داخل و روی آنها را بشویید و بعد از آن با دستمالی نم‌دار کف حاصل از آب و صابون را از بین ببرید. بعد از خشک شدن کامل کابینت‌ها و کشوها، لوازم آنها را منظم و طبقه‌بندی شده بچینید.


- قابلمه‌ها، ماهی‌تابه‌ها و کلیه ظروف مخصوص آشپزی را در کابینت‌های نزدیک به اجاق گاز قرار دهید و برای استفاده بیشتر از فضای داخلی، قابلمه‌ها و ماهی‌تابه‌های کوچک‌تر را درون بزرگ‌ترها قرار دهید.

- ظروف مخصوص سرو غذا را در کابینت‌های نزدیک به میز غذاخوری یا حتی نزدیک به سینک ظرف‌شویی بچینید.


- لوازم و موادی که باید فرزندتان بتواند به آنها دسترسی داشته ‌باشد را در قفسه‌های پایینی قرار دهید که دسترسی به آنها برای اعضای خانواده راحت باشد. در عوض، لوازم تیز و برنده و مواد شوینده و شیمیایی را دور از دسترس کودکان بگذارید.


- ادویه‌ها و موادی مثل سبزی‌های خشک را در ظروف مخصوص ادویه، نزدیک به گاز قرار دهید یا آنها را در کابینت کنار یا بالای اجاق گاز بچینید. در ضمن، نوشتن و چسباندن اسم روی آنها و چیدن‌شان به ترتیب حروف الفبا، دسترسی‌تان را خیلی ساده‌تر می‌کند.


- وسایل بزرگ و جاگیر مثل چرخ‌گوشت، آب‌میوه‌گیری یا حتی قابلمه‌های بزرگی را که به ندرت استفاده می‌کنید از کارتن درآورید و به جای داخل کابینت، روی کابینت‌های دیواری بگذارید.


- موادغذایی که معمولا با هم استفاده می‌شوند را نزدیک به هم بچینید، مثل قند و چای یا قهوه و شکر.


- موادغذایی مثل برنج که ممکن است مورد حمله حشرات قرار بگیرند را اول درون یک نایلون بریزید و بعد از گره زدن، آن را درون ظروف مخصوص نگهداری که معمولا از جنس پلاستیک‌های فشرده هستند، قرار دهید.


برای نظم بیشتر می‌توانید با تکه چوب‌های نازک یا ظروف مخصوص، کشوها و قفسه‌های کابینت‌‌ را طبقه‌بندی کنید.

برچسب ها: 10 نکته درباره نظم دادن به آشپزخانه ، نظم اشپزخانه ، چیدمان خانه ، اموزش چیدمان خانه ،

Bookmark and Share ارسال به ارسال به 100 درجه کلوب دات کام